Ζωντανοί στο Κύτταρο, στο 3ο Music Highway Festival !!



Αν και είναι η τρίτη συνεχή χρονιά που το Music Highway Festival υπάρχει, φιλοξενώντας αγγλόφωνες ελληνικές μπάντες, εμείς για πρώτη φορά χθες Σάββατο 29 Μαρτίου, βρεθήκαμε στο Κύτταρο και απολαύσαμε όντως, μια πολυμορφική rock βραδιά σε ήχο, μελωδία και στυλ, γεμίζοντας μας ικανοποίηση για το αποτέλεσμα με την αξιόλογη προσπάθεια των νέων παιδιών, να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από την μουσική τους, προσθέτοντας παράλληλα μια ιδιαίτερη "νότα" στην ελληνική rock σκηνή.

Ο ιστορικός χώρος του Κυττάρου, στο απόγειο της βραδιάς γέμισε με νέους και ...λιγότερο νέους, (στο θεωρείο), όλοι μαζί σε μια μεγάλη παρέα που το διασκέδαζαν ακολουθώντας τους ρυθμούς με το σώμα και τη φωνή τους.
Τη βραδιά άνοιξαν οι Rollin’ Dice, μια νεανική πολύ ελπιδοφόρα όντως μπάντα με συγκροτημένο ύφος και καλή σκηνική παρουσία, μας άρεσε ιδιαίτερα το blues μεγάλης διάρκειας που έπαιξαν (δεν ξέρω τον τίτλο).

Στη συνέχεια οι Empty Frame σε σχεδόν ολομέλεια (έλειπε το βιολί), με το γνωστό λυρικό τους ταξίδι, τον ιδιαίτερο μελωδικό τρόπο που έχουν να σε κρατούν σε ένταση, με επιλογές από παλιά τους αγαπημένα κομμάτια. 

Ακολούθησαν οι οικοδεσπότες Mr. Highway Band, μια δυνατά δεμένη μπάντα με μουσικές επιρροές από την αμερικάνικη rock σκηνή με στοιχεία country και την σκηνική και φωνητική παρουσία του Γρηγόρη να κυριαρχεί. Καθαρός ήχος και προσωπικό στυλ, μια ξεχωριστή μπάντα.


Οι τελευταίοι της παρέας Beggar’s Blues Diary, δεν μας ενθουσίασαν, παρά τα καλά λόγια που είχαμε διαβάσει για αυτούς. Δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε πάνω από ένα κομμάτι τους, και δεν έφταιγε ασφαλώς η περασμένη ώρα. To vip στυλάκι που θέλησαν να πλασάρουν μέχρι να βγουν στη σκηνή, δεν συνάδει με τον χαρακτήρα της προσπάθειας που θέλει να παρουσιάσει νομίζω το Music Highway Festival. 

περισσότερες φωτογραφίες εδώ