Υπερθέαμα στο Τριανόν με τους EMPTY FRAME. Μια εξαιρετική παρουσίαση του νέου τους δίσκου.


Στο κατάμεστο Τριανόν οι empty frame στο καλύτερο live που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, παρουσίασαν το δεύτερο άλμπουμ τους «The Blackbird Flies». Το "πάντρεμα" της μουσικής τους με το live video projection, που επιμελήθηκε ο Γιάννης Κολόζης, καθήλωσε τους θεατές στα καθίσματα τους συνεπαρμένους απο τη μαγεία του "θεάματος" που παρακολουθούσαν...
Το πρώτο μέρος (η παρουσίαση των κομματιών του δίσκου), ήταν πράγματι μαγικό!


Ηταν μια απο τις ελάχιστες φορές που έφτασα στην αποκορύφωση της απόλαυσης παρακολουθώντας ενα θέαμα, -γιατι περί αυτού επρόκειτο - όπου όλες οι αισθήσεις είχαν να πάρουν... και να δρουν απελευθερωτικά στη συνολική διάθεση μου.

Δεν ειναι μόνο δικη μου αυτή η αίσθηση. Το ίδιο πράγμα έβλεπες σε όλους όσοι συμμετείχαν. Στο τέλος του live, στις κουβέντες, στο βλέμμα, στην αίσθηση μιας ασυγκρατητης πλήρωσης των αισθήσεων τους.

Παρακολουθήσαμε μια συγχορδία τεχνών! Το "ντύσιμο" του στίχου και της μουσικής, με εικόνα και βίντεο απο βιωματικές παραστάσεις, δεμένα όλα αρμονικά μεταξύ τους, μας παρέπεμπαν στην αναζήτηση αντίστοιχων εικόνων, δίνοντας έτσι την αίσθηση στον θεατή της δικής του συμμετοχής στο έργο που εκτυλισσόταν.


Χαρακτηριστική ηταν η φράση που μου είπαν τα παιδιά απο το "pints" "αισθανόμαστε ενοχές γιατι ένα τέτοιο live που θα μπορούσε να σταθεί επάξια σε διεθνή σκηνή το παρακολουθήσαμε με ελεύθερη είσοδο".


Τίποτα δεν γίνεται ασφαλώς στη τυχη. Ολα ερχονται με σκληρή δουλειά, επιπονη προσπαθεια, σοβαροτητα και προσηλωση στο στοχο, χαρακτηριστικά που συναντάς στην "συλλογικότητα" των Empty frame. Γιατί ενα απο τα δυνατά τους χαρτιά, ειναι το δέσιμο της συλλογικης προσπάθειας με τις ιδιαίτερες προσωπικές καλλιτεχνικές ευαισθησίες του καθένα, η απόρριψη του "βεντετισμού" σαν στύλ, η φιλικότητα στις σχέσεις μεταξύ τους, αλλα και με ενα ευρύ φάσμα ανθρώπων κάθε ηλικίας που αποτελούν το "φαν κλάμπ" τους. Δεν υπάρχουν "αρχηγοί", επικεφαλής και προβαλλόμενοι "αστέρες". Μόνο συλλογική δουλειά μοιρασμένη στον καθένα ανάλογα με τις ιδιαίτερες κλίσεις και γνώσεις του. Απο το γράψιμο των στίχων, της μουσικής, την ενορχήστρωση, την οργάνωση των συναυλιών, την παραγωγή, την επικοινωνιακή κάλυψη. Ενα επιτελείο φίλων τους απο όμορους χώρους τέχνης, βοηθούν αυτή τη συλλογική προσπάθεια. Ειδικά γι αυτόν το δίσκο, συμμετείχαν οι:

Γιάννης Κολόζης ( Video Projection ).

Ελίζα Σολωμού ( Σκηνικά ).

Λουίζα Καραγεωργίου ( Artwork) .

Ομάδα shoot the band ( Βιντεοσκόπηση).

Δάφνη Ανέστη ( Φωτογράφηση ).

Ανθή Χρήστου ( Υποστήριξη στις δημόσιες σχέσεις).

Στέφανος Δουβίτσας ( Ηχοληψία).

Κώστας Σαββίδης και Χρήστος Αδάμος ( Β Minor Records).

Νίκος Παπαθεοδώρου ( Μετακινήσεις).

Η μικρή Έλια Μωραίτη στις ζωγραφιές.

Η Βασιλική και η Καίτη στο ταμείο .

..και οι οικογένειες τους στην ψυχολογική στήριξη!

Αμέσως μετά την συναυλία τους οι empty frame δήλωσαν:

Eυχαριστούμε πάρα πολύ τους 500+ φίλους μας που δημιούργησαν αυτήν την απίστευτη ατμόσφαιρα χτες στο Τριανόν γεμίζοντάς το!

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε αυτήν τη βραδιά - ίσως την καλύτερη και πιο σημαντική στη ζωή των Empty Frame - μαζί μας!

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που χωρίς μεγάλες εταιρείες, μεγάλους χορηγούς, χωρίς διαφημιστές, με μόνο μας όπλο τη μουσική μας καταφέραμε να γεμίσουμε αυτόν τον ιστορικό χώρο!