ΑΡΤ PROJECT #my_Andros - 120 φωτογράφοι θα βρεθούν στην Άνδρο!



Με την σύμπραξη τριών φορέων της Άνδρου, του Δήμου Άνδρου, του Τουριστικού Δικτύου Άνδρου Κυκλάδων ( CTN Andros) και τη Φωτογραφική Λέσχη του νησιού, σε συνεργασία με την ομάδα Greek Instagramers Events, συνδιοργανώνεται ένα τετραήμερο καλλιτεχνικό και ταξιδιωτικό project που όπως φαίνεται θα απογειώσει το καλλιτεχνικό ενδιαφέρον για το νησί της Άνδρου, με την φωτογραφική απόδοση του, μέσα από τον φακό και την ιδιαίτερη ματιά 120 φωτογράφων! 
Πρόκειται για ενα project αμοιβαίου οφέλους για όλους, χωρίς την μεσολάβηση χρημάτων παρά μόνο ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών!
Θα δοθεί η ευκαιρία σε 120 φωτογράφους να εκδράμουν και φιλοξενηθούν στο νησί της 'Ανδρου, ώστε να μπορέσουν να ανακαλύψουν τις ομορφιές και τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες του νησιού, να τις αποτυπώσουν και αναδείξουν ο καθένας με την ξεχωριστή του ματιά στον φακό.
Μέρος αυτής της καλλιτεχνικής δουλειάς, θα χρησιμοποιηθεί για την τουριστική προβολή του νησιού, (κατάλογοι, ιστοσελίδες, ΜΜΕ), και με ομαδική έκθεση φωτογραφίας, που θα παρουσιαστεί σε επιλεγμένους εκθεσιακούς χώρους στην Άνδρο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.